logo

KPSS'ye girecek adaylara saat uyarısı

ÖSYM, 4 Kasım Pazar günü olacak 2018-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans adaylarına, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına giriş izni verilmeyeceği uyarısını yaptı.

Buna göre adaylar, saat 10.00'dan sonra sınavın yapılacağı binalara alınmayacak. Adayların, sınava giriş ve geçerli kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekecek. Adaylar, fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava alınmayacak.

KKTC'de 28 Ekim'de saatlerin geri alınması nedeniyle Lefkoşa'da sınava girecek adayların saat 09.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı da vurgulandı.

Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık olacak

Ön lisans mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) yapılacağı 4 Kasım Pazar günü nüfus müdürlükleri 07.00-10.00 saatlerinde adaylara hizmet verecek. Duyuruda, nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında TC kimlik numarası, soğuk damga veya fotoğraf bulunmadığı gerekçesiyle sınava kabul edilemeyecek durumdaki adaylar için, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından, sınav yapılacak merkezlerdeki il-ilçe nüfus müdürlüklerinin sınav günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacağının belirtildiği aktarıldı.

AA